Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кір’яков Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Кір’яков Ю. К. 
Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування [Електронний ресурс] / Ю. К. Кір’яков, О. М. Тімофєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 404-408. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_63
Попередній перегляд:   Завантажити - 167.466 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кір’яков Ю. К. 
Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування [Електронний ресурс] / Ю. К. Кір’яков, О. М. Тімофєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 489-495. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_82
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.995 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Захаренко В. О. 
Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, Ю. К. Кір’яков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 403-409. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_63
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.894 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кір’яков Ю. К. 
Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів" [Електронний ресурс] / Ю. К. Кір’яков, Ю. М. Хацкевич, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 451-459. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_49
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.707 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського